Lindsey és Federica mellett a fiúk pudingnak tűnnek :)
Amit ma Brignone kisasszony letett az asztalra, azt nehéz lesz überelni, nagyon szurkoltam neki - már a híreknek sem hittem elsőre, hogy ilyen sérülés után nem egész egy évvel később 36 évesen megpróbál ott lenni az olimpián -, de őszintén megmondom, nem hittem abban, hogy meg tudja csinálni, erre fel nagyon simán megoldotta.
Hihetetlen karrier, kitartás, érzék a sporthoz, szinte nincs olyan szám, amiben igazán gyenge lenne. Korábban még indult műlesikló futamokon is az összetett miatt és kb. minimális edzés ellenére is tudott egész pofás futamokat menni.
Sokszor elviszik mások a fókuszt, de aki figyelt, az láthatta ezt a gyönyörű pályafutást, ami nem egyszer komoly sérülések utáni visszatérésről is szólt, de ez, amit most csinált, az mindent felülmúl.
Kíváncsi vagyok, hogy jövőre ezek után láthatjuk-e még vagy most már más célok vezérlik majd az életét.
A gyors számokat sokáig síelőknek a gyakoribb, súlyosabb sérülések miatt sokkal nehezebb elérni, összegyűjteni a pályafutás alatt az áhított sikereket, dobogókat, így ekkora kollekcióhoz hihetetlen kitartás, szorgalom, tudás szükségeltetik.
Honfitársát, Dominiket tegnap sajnáltam, hogy egy ilyen malőrrel kell búcsúznia a hazai olimpián, illetve nagy valószínűséggel a kora miatt az olimpiáktól is, de ma úgy gondolom, remek kárpótlást kaptak a hazaiak.