h i r d e t é s

Balog Attila által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (159)Időben csökkenő Időben csökkenő
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2026.03.10. 12:24
Tegnap igazi tavaszi örömsízèssel búcsúztunk a Màtràtól.
Egyszerűen tökèletes èlmènyt kaptunk, mindenki jókedvűen rótta a köröket, a kiszolgàló csapat előtt is le a kalappal.
Köszönetem mindenkinek ès a legjobbakat kívànom a következő szezonra is.
Nagyon nagyon izgatott ès őszintèn boldog vagyok az új felesztèsekkel kapcsolatosan.
Hajrà Sípark!!!
Előzmény: (Viri 224363)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
Topik: Saas-Fee
2026.02.23. 06:03
Jobbulást kívánok
Előzmény: (MM 224386)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
Topik: Visegrád
2026.02.20. 13:56
Kedves Rezső!

Sajnálattal olvastam, hogy havas eső esett nálatok, pedig őszintén szurkoltam nektek megfelelő minőségű hóért és kellően fagyos időjárásért.
Példaértékű a hozzáállásod ehhez a csodálatos sporthoz és remek a kommunikáció is.
Szeretném minden jóérzésű sítársam nevében megköszönni kitartó munkátokat és a legjobbakat kívánom neked és csapatodnak!

Tisztelettel:
Balog Attila az Alföldről
h i r d e t é s
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
Topik: Tarvisio
2026.02.18. 15:55
Nagyon köszönöm a segítséged, utánajárok mert talán a szezon végén már találok pályaszállást, ha ide jövünk
Előzmény: (baddi 224343)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
Topik: Tarvisio
2026.02.10. 20:26
Március végén mennénk a környékre és Tarvisio is célkeresztbe került, főként a hosszú fekete pálya (s természetesen a hölgyek Világkupa futama) miatt.
Ami érdekelne, hogy van e megfizethető árban pályaszállás...
No meg persze a síterepről is örömmel olvasnék friss híreket.
Előzmény: (baddi 224240)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2026.02.05. 06:12
Megemelem a kalapom(vagy bukósisakom:)) előttetek.
Erről is kell, hogy szóljon a minőségi élet.
Kiváló ötlet, remek előkészítés és csodás megvalósulás.
Ár/érték arányban meg egyszerűen világbajnok.
Előzmény: (golo 224158)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2026.02.01. 22:56
Kedves síbarátok!
Meddig "él" egy síléc?
Nagyjából 10éve az alap lécem egy Elan Race SLX amit kedvelek.
Legszívesebben sosem válnék meg egyetlen lécemtől sem(eddig mind a baráti sítársaságomban landolt).
De most elgondolkodtam a frissítésben.
Ez inkább csak egy érzés, hiszen rengeteg szép sínapot töltöttünk együtt. Sokszor megtréfált agresszivitásával és mindig ő volt a "főnök".
De a hétem úgy éreztem, hogy már megfáradt és nem oly harapós...
Eladni sohasem fogom, de talán egy társat nézhetek neki.
Mindig az volt a fejemben, hogy lépek az "idegbeteg" SL lécekből a GS felé...de jó nekem az SL úgy érzem.
Mit tanácsoltok?
Elan vagy Salomon a kedvenc...
Előzmény: (Szecsi 224121)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2026.01.29. 17:58
Frissítés!!!
Tehnap délután kiürült a Heineken-es hordó és volt szerencsém az első korsó Gösserhez...
Nos ennél fontosabb, hogy sorbanállás nélkül lehetett élvezni a síelést "hála" az időjárásnak(hó, hódara, havas eső-eső).
Nincs is nagyobb síélmény, mint a szinte üres pályán önmagadra figyelve gyakorolni, fejlődgetni.
Soha rosszabb sínapot.
S köszönet a Síparknak!!!
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2026.01.28. 07:47
Tegnap remek napsütésben töltöttük síelésünket, reméljük ma sem lesz ez másképp.
Tessenek kérem élezett léccel érkezni és akkor a délutáni órák sem okoznak csalódást.
Ha már itt tartunk akkor számomra csak az okozott csalódást, hogy a múlt héten még csapon lévő Gösser helyett újfent csak Heinekent kínáltak a Hüttében...így angolosan távoztam hiszen a hátizsákomban rejlett még rendes Cseh sör...persze ennél nagyobb bajunk ne legyen egy sínap alatt.
Most épp egy hózápor volt itt fent Galyatetőn, szállásunk a Turistacentrumban.
Ár-érték arányban abszolút megfelelő.
Előzmény: (Doktor 224046)
IMG-20260127-100008.jpg
IMG-20260127-111317.jpg
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2026.01.20. 15:47
Tegnap megkezdtük végre a szezont Szentistvánban.
Szép napos hideg idő, az időjáráshoz méltó remek és gyors pályák hétköznapi "tömeg" :)) .
Éppen ezért a feketén csak kétszer csúsztam, hiszen a piroson is kiválóan lehetett gyakorolni, faltól-falig húzni és a kéken is elég szép sebességgel lehetett mozogni.
Kellemes meglepetés továbbá, hogy végre a Hüttében leváltották a csapolt Heineken-t, Gösserre, sajnos továbbra is csak műanyag pohárban elérhető (az ára viszont viselhető 1500Ft-ért)
Na szóval most menjetek amíg ilyen szép hideg hétköznapok jönnek... a tetszőlegesen felhasználható 3 napos bérletet 32ezerért vettük ami szerintem szintén korrekt.
Remek szezont mindenkinek!!!
Előzmény: (szebe 223942)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2025.12.05. 10:28
Gyalázatos, hogy egy ilyen cikk megírásra kerül, sőt napvilágot láthat.
Teljes tájékozatlanság a témában...
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2025.03.07. 19:38
Vittünk mi is "szatyorban" némi ennivalót és persze Cseh söröket...
Azért illően a csapolt Heineken is terítékre került a Hüttében meg egy fincsi káposztaleves.
A fíling, a pályák, a személyzet kifogástalan!
Az időjárás csoda, MagosTátra a háttérben...
Kifagyott pályák... Faltól falig síelés a piroson, gyakorlás a kéken, sebességmámor a feketén...délben léc-csere, nyavalygás helyett szűzhó hangulat a lazuló hóban, optimális kikapcsolódás volt ez a két nap
Köszönöm szépen mindenkinek a Síparkban!
Előzmény: (gaboca 222804)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2025.02.13. 06:30
Az a véleményem hogy feszegetni kell a határokat, akkor fejlődik a sítudás. Természetesen nem a zsúfolt pályákon.
De Reiteralm ill Hochwurzen is rejteget kevésbé népszerű pályákat, persze az igazi kincs az a 4hegy mellett "balra" fekvő Galstelberg, mely ugyan nincs összekötve Hochwurzennel de éppen ezért kevésbé látogatott.
Na ott lehet SÍELNI, még a karácsonyi főszezon kellős közepén is.
Dolgoztam egy síszezont terápiás céllal, mint vendéglátós, naná szezonbérlettel... Szinte minden nap mentem valamelyik hegyre, tettem rájuk párszáz km-t így aránylag van tapasztalatom a környéken :))
Előzmény: (Okulare 222609)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2025.02.13. 06:10
Remek!
Március elején mi is visszatérünk végre Szentistvánra, épp azt vártuk, hogy minden pálya menjen.
Természetesen hétköznap megyünk, mert SÍELNI szeretnénk...
A Hüttében is törtent pozitív változás?
Gondolok itt a korábban csapolt Heineken szomorú emlékére.
Remélem azóta már rendes sört csapolnak.
No mindenkinek további szép telet és csodás sínapokat kívánok legyen az a Mátrában vagy akár a Bakonyban(bár szívem szerint 30cm friss hó mellett a Lomnici nyeregbe vinnék minden hobbi sízőt, mert ott "eldőlnek a kérdések")
Előzmény: (Vik09 222579)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2025.01.19. 19:28
Kiváló beszámoló volt, Köszönjük szépen a Síelők nevében!!!
Előzmény: (pbihi 222325)
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2022.01.25. 07:50
No azzal jómagam is szemeztem eleget, no és a Magos-Alacsony Tátrával sem keveset kaccsintottunk össsz.
Amúgy a komolyabb sorállás du1-4-ig volt...
Ja és a B-Tervben evett a barátom is aki emléktúrázott tegnap síelés helyett...
Akkor a mai kisebb tömegre iszom egy 2cl szőlőlevet from Irsai :))
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2022.01.25. 05:13
Tiszteletem!

Az osztrák szigorítások miatt a Síparkban töltöm az évi rendes január végi síelésemet.
Hétfőn volt az első sínapom lassan két esztendő óta, s nem várt tömeg fogadott eme hétköznapon(a felvonósok is megerősítették, hogy egy erős hétvégi napot zártak). Mivel minden rosszban van valami jó így legalább vissza kellett fognom magam amelyet a testrészeim, főképp láb tájékon... erőteljes hálával fogadtak.
A pálya rendben van, nyilván délutánra azért voltak keményebb(más talán jegesnek írná) felületek, de az utolsó fél órában(very happy half on hour) is tökéletesen lehetett közlekedni a lécek élein.
Kint volt a magyar demo sícsapat is ill. oktatták az ifjabb tehetségeket is.
Na ilyenkor az ember picit magába száll, aztán megpróbál ellesni valamit a NAGYOKtól.
A HÜTTE hozta a várakozást, tömeg, drágaság és SÖR továbbra sincs....mondjuk hála Sörapunak ill. a Zenthus sörfőzdének(Szentes) nem maradtam szomjas.
A napsütés csodálatos, a pici sípadavanok meg olyan cukik, hogy az ember nem is foglalkozik azzal, hogy 20percet áll sorba 2perc síelésért.
Remélem ma kisebb tömeg lesz, s akkor szebbeket írhatok.
A személyzet hozzáállása abszolút pozi, ők sem számoltak ekkora tömegre így szerintem a hétvégi létszámnál kevesebb fővel hozták le ezt hétfői-szombatot:)
sipark.jpg
sibaca.jpg
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2022.01.15. 06:28
Hejj be szép(ek) a kamerakép(ek).
A kàposzta is magmaradt(fenyős kamera) és kecske(sítàrdafalom) is jól lakott.
Pazar kompromiszzum, "win-win" szitu.
Gratula, hàla...
Nyomàs a garàzsba a lécekért!!!!
IMG-20220102-124111.jpg
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2022.01.14. 20:02
Az igazi győzelem az ha mindenki elmegy síelni és nem a kameràkat bàmulja a fűtött szobából.
Aki pedig még tud és imád is síelni az a tömegben is megtalàlja eme csodálatos téli sport örömeit.
A négyes ülős felrepíti a bandàt a pályák pedig kellően szélesek, plàne ha FIS és a hàrmas is sízhető.
Karcoljatok vagy akár síeljetek talpon, de huzagoljon mindenki a friss levegőre, amíg lehet.
IMG-20220107-133645.jpg
1641383320919-1641222467288-sielos.jpg
1641203702734.jpg
Balog Attila
159 élménybeszámolót írt
159
20 éve tag
2022.01.14. 10:45
Jövő héten mennék jómagam is, Sörapu te mikor mennél?
Előzmény: (Sörapu. 214304)
következőutolsó
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE