h i r d e t é s
Szlovákia
Jasna / Chopok észak és dél
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wellness Hotel Repiská - Jasná téli csomag 2 éjtől
ÜZENETEK (3652)Időben csökkenő Időben csökkenő
Naftz Andras
40 élménybeszámolót írt
40
19 éve tag
2026.02.20. 22:36
Mi Február 2 töl 8ig voltunk. Érdekes módon kedden voltak a legtöbben. Dél körül Bieleputnál volt egy kisseb tömeg. De várakozás max. 10perc. A többi napon várakozás nélkül lehetett sielni. Fent csúcson szél és akkora köd , hogy a lécem végét is alig láttam. Északon Rovnahola délen Kosodrevina alatt már nem volt köd. Pénteken áttmentünk a Csorba tóhoz ott leg többször ketten ültünk a felvonón. Demény falván laktunk, síbusszal jártunk fel. Kb 20-25 percenként közlekedik. Nekem ez így teljesen rendben volt.
veressjudit25
1 élménybeszámolót írt
1
2 éve tag
2026.02.20. 14:11
2026. február 11-13. között voltunk síelni Jasnán, ahonnan vegyes érzelmekkel jöttünk haza.

A pályaszállás szuper volt (Saffron Chalet), kényelmes, igényesen berendezett, jól felszerelt (gépesített konyha, infraszauna, jakuzzi), tényleg gyalogosan is közel a 10-es kék sípályához.

A síterep szolgáltatásaival viszont nem voltunk elégedettek.
Első napra csak délutáni jegyet vettünk előre online, amit a 10-es pálya alján nem tudtunk kiváltani, csak a 13-asnál. Elég szívás oda átcaplatni síbakancsban és elvesztegetett idő is.
A 10-es pálya alján a lanovkánál tülekedés, tömeg, nincs sor kialakítva, az halad, aki erőszakosabb, borzasztó, ezért másnap meg is vettük a fast pass (soronkívüli) jegyeket (+33 EUR/fő).
A 10-es kék pálya jó, megfelelően hosszú (2,7 km) 2-3 kisebb buckás szakasszal, ami változatossá teszi. Szinte végig szép panorámával! Egy részen piros pályára is válthatsz, ami párhuzamosan halad és ugyanoda érkezik le.

Sajnos az időjárás nem kezdvezett nekünk, volt eső is, az a hegytetőn általában hó volt szerencsére. Olvadt is a pálya sajnos, mert enyhe volt az idő, de a hegytetőn kíváló minőségű maradt, kb a pálya feléig.

Első nap felmentünk a Chopokra, hogy megnézzük a fentről induló piros és kék pályákat, de felérve tapasztaltuk, hogy egyik sincs nyitva a köd miatt! Ez az információ valahogy nem jutott el hozzánk, ezért egy 40-50 percet elcsesztünk a félnapos jegyből.
Másnap már meg sem próbáltunk oda felmenni, mert nem tudtuk nyitva vannak-e vagy sem a fenti pályák. A honlapon sem jelezték pontosan. Úgyhogy sajnos nem maxoltuk ki a síbérleteinket és a nagy síterepet, amit nagyon sajnálok! :(

Első nap a sorbanállások és felesleges lanovkázások miatt nem tudtuk kiszámítani, hogy 16 óra előtt leérjünk az utolsó lanovkához, így lent ragadtunk a völgyben és gyalog kellett felmenni a szállásig egy autóért legalább. :D

Információhiány, kevés jegyautomata, tülekedés, gyönyörű hegyek, jó adottságok. Ezekkel a szavakkal jellemezném.
andor_gal
8 élménybeszámolót írt
8
6 éve tag
2026.02.16. 09:52
Hétvégi Síelés - Február 14-15:

Barátokkal kiugrottunk egy hétvégi síelésre. Szállásunk a Hotel Srdiecko volt. A szállás árába benne volt az éjszakákkal megegyező síbérlet is. Péntek délután érkeztünk. A szállás teljesen rendben volt. Félpanziós ellátás, finom ételek és a wellness részleg is rendben volt. A szállás rögtön a B6-os négyüléses felvonónál található. Kocsival megközelíthető, saját parkolóval (ha hideg idő van figyelni kell, hogy hol állsz meg, mert ha kicsit lejtős helyen, akkor nem fogsz tudni egy könnyen elindulni).

Február 14:
Első csúszásunk 9 óra után a 31 és 31a pályákon volt, ez rendben is volt. Aztán átmentünk az északi oldalra. A csúcson elég nagy szél és teljes köd. A pályán kb semmit nem lehetett látni. Nagyjából a Priehyba állomástól tisztult az idő, innen viszont jött a kásás hó...Úgy döntöttünk, hogy átmegyünk Brhliska részre. Itt tudtunk egy pár kört csúszni mielőtt teljesen buckás, kásás lett a hó. A Bernardino Burger-ben ebédeltünk .Finomak a hamburgerek, azonban kicsit irreálisnak tartom, hogy a Dolomitokban egy vadragus tésztáért kevesebbet fizettem, mint itt a hamburgerért.
Délután úgy döntöttünk, hogy vissza megyünk a déli oldalra, és lesíelünk a 34c pályán. Az idő katasztrófa volt. Látótávolság 0, csak a pálya szélén látható oszlopokban bízhattunk. A keskeny pályán nem lehetett látni a vályúkat.. Lementünk a szálláshoz, és inkább hagytuk az egészet.

Február 15:
Már reggel lehetett látni, hogy a hotelnél is elég rendesen fújt a szél + elkezdett havazni is. Úgy döntöttünk, hogy ezen a napon csak a Déli oldalon síelünk, hogy a nagy szél miatt nehogy az Északin ragadjunk. Reggel a 31 és 31a pályák teljesen rendben voltak (kicsit jegesek, de hát inkább a jég mint a vizes hó). Úgy döntöttünk, hogy felmegyünk a csúcsra és onnan lesíelünk a 34c - 35 -35a - 33 pályán. A csúcson megint itéletídő...hatalmas szél, 0 látótávolság. Nagyjából a 35-ös piros pályától lehetett ismét látni. Onnantól a pálya egész jó állapotban volt. Mire leértünk, bemondták, hogy a 34c pályát le is zárták... Ezután csak a 31 és 31a pályán köröztünk egészen fél 1-ig, amikor azonban az egész déli oldalt lezárták az időjárás miatt....

Összegezve: Január végi Kronplatz-i síelésünk miatt nem maradt bennünk tüske az idei szezonban, de inkább vezetek oda 2,5-szer ennyit minthogy ide jöjjek... Szállás árában kicsit talán több, de egy napra vetítve a Dolomiti Superski bérlet (12 rendszer; 1200 km pálya) ugyan annyi mint a Chopok bérlet....
h i r d e t é s
Slogery
17 élménybeszámolót írt
17
10 éve tag
2026.02.15. 22:47
Még sose síeltem itt, de most, febr. 14-én, szombaton kiugrottunk egy egynapos síelésre és sajnos elég rossz szájízzel távoztunk.

Nyitásra a Krupová parkolóban voltunk (előző este már kimentünk egy közeli szállást kivéve) és indultunk is fel a csúcsra. Na a felső jópár száz méteren akkora köd volt, hogy szinte teljesen vakon síeltünk. Egy pályaszélt jelző karótól a következő karó már nagyon nehezen látszott. A 34c pálya szélét kétszer is sikerült elvéteni, szerencsére a meredek hegyoldal tetején sikerült megállni, nem történt nagy baj. Kosodrevina középállomástól lefelé lehetett már látni, innen viszont a pályák voltak katasztrofális állapotban, mintha nem is kezelték volna őket.

Gyorsan át is tértünk az északi oldalra. Itt is szintben a felső 5-600 m túlélése után végre tudtunk pár élvezhetőbbet csúszni a Lucky lift melletti 5-14 pályákon. Érdekes módon az északi oldalon kevesebbb volt a hó, az is lefelé egyre inkább csak hókása, pályán kívül semmi. Délelőtt ráadásul párszor eleredt az eső, az sem segített.

A tömegre fel voltunk készülve, volt is rendesen, a B1 és B2 lifteknél alakultak ki nagyobb sorok. Meg is lett az eredménye, nagyon hamar borzasztóan buckásak lettek a pályák, amiken hemzsegtek a síelők, köztük rengeteg, életéért küzdő kezdő.

Délután már kevesebben síeltek: sokan hazaindultak vagy buliztak/hüttéztek inkább vagy a Biela Putban berendezett kis fesztiválon szurkoltak a szlovák hokisoknak. Itt amúgy mi is végigjártuk a standokat, ingyen osztogattak szendvicset, teát, popcornt.

Azért du. 3 óráig így is kitartottunk, nagy örömünkre a visszaúton a déli oldalon még lejjebb ment a felhő... Amúgy jó pályarendszer lenne ez, csak a körülmények most nem segítettek és biztos, hogy a pályakezelés sem tett meg mindent. Amíg nem esik vagy fél méter hó, én nem mennék újra... Azt meg nem értem, hogy ahogy a franciáknál, itt is miért szokás a kabinok léctartóját - akár kívül, akár belül - lespórolni?

Itt a fórumban ajánlott Hanisberg étteremben megálltunk hazafelé, tényleg szuper volt, én is csak javasolni tudom. Nagyon finom kaják korrekt áron. A magyar pincér ügyesen nyomul mindenféle finomsággal, mi a marhapofás sztrapacskával éltünk is.
20260214-102600.jpg
20260214-132357.jpg
20260214-135115.jpg
20260214-152348.jpg
esslegg
118 élménybeszámolót írt
118
19 éve tag
2026.01.25. 09:59
Tegnap megjártuk a fiammal Jasná-t egy egynaposra. Észak-Pestről indulva 3 óra alatt, 8.45-re a Krupova parkolóban voltunk (kátyúkra figyelni kell mind a magyar mind a szlovák részen, vannak szép számmal), hely még bőven volt.
A hegy hozta a "klasszik Chopok" formáját: fent erősebb széllökések és felhő / tejköd olyannyira, hogy bár (szerencsére) jártak a liftek a csúcsra mindkét oldalról, a déli oldalon a felső pályákat biztonsági okokból (láthatóság) lezárták, középállomásig a lifttel kellett lemenni és csak onnan lehetett a csúszni a lenti néhány pályán. Az északi oldalon az 1-es pálya felső része működött, de sok síélményt hasonló okokból nem adott. Kb. 1600 tszf magasságtól lefelé nem volt gond a láthatósággal, és mivel péntek éjszaka esett kb. 10 cm hó, a pályák sem voltak jegesek - bár azért gyorsan buckásodtak, mivel a friss havat szombatra nem tudták bedolgozni. Kicsit meleg is volt, plusz 1-2 fok, így inkább március eleji feelinget adott a hó. Előzőek okán a nép az északi oldal alacsonyabb liftjeire csoportosult (B1, B2, B8, A3), itt azért 5-15 perces - de kulturált - sorbanállások kialakultak. A csúcsra vivő A1 liftbe viszont most egyből be lehetett szállni :-).
Mentünk az erdőben is Rovná Holá környékén (felette-alatta), kicsit fogós volt a nedves friss hó, de épp elég, hogy eltüntette a korábbi nyomokat, így szerettük ezeket a meneteket.
Ebédre kipróbáltunk egy számunkra új helyet: Koliesko étterem a B4 lift aljánál, régi stíulsú szlovák koliba ennek megfelelő berendezéssel és kandallóval, ami - mivel kicsit kiesik a fősodorból -, nem volt zsúfolt, és finom sztrapacskát szolgált fel 15 EUR-ért (mondjuk az adag mérete lehetne nagyobb, de a többi helyen is ez a szokásos, kivéve ott, ahol magadnak szedhetsz és súlyra fizetsz).
Ami még fontos, hogy ilyenkor januárban 15.30-ig mennek a liftek - emlékeim szerint a szezon második felében ezt kitolják 16.00-ig -, de nekünk ennyi most elég volt, kellemesen elfáradva zártunk egy OK napot. Legközelebb február első felében tervezünk menni, reméljük, akkor tiszta napsütésben tudjuk a déli oldal lejtőit és erdőit megsíelni :-).
Gooday611
1 élménybeszámolót írt
1
5 éve tag
2026.01.23. 13:29
Évek óta állandó vitám van a síelős haverommal, hogy most akkor jó-e Jasna, vagy sem. Én állandóan győzködöm, hogy menjünk, szuper a pálya, közel van, és a hegytetőn keringő felhőt leszámítva általában jó az idő, nincsenek sokan, jó kaják, jófej emberek, valahogy mindig, amikor ő kimegy, a pályák jegesek, viharos szél és köd van, tömeg, és persze bunkók a felszolgálók, ezért soha nem fog oda visszamenni!
Ez úgy tűnik, nálunk feloldhatatlan ellentét marad örökké, de ahogy nézem a beszámolókat, ugyanezt a megosztottságot látom a pálya kapcsán másoknál is.
Tény, hogy nem a totál kényelmes osztrák síhétvégére kell számítani ha idejön az ember, de nincs is egész Szlovákiában másik ekkora pálya, míg Ausztriában kb sztenderd az 50km, az egész országban eloszlanak a síelők. Itt pedig jön a szlovák, magyar, lengyel, cseh, és igen, délutánra szétsíelik a pályát - ez nem a karbantartáson múlik, nagyon szimpla a matek: sok ember - használódik a pálya - buckás lesz délutánra (boardosok a hibásak természetesen). Egyébként meg a híres osztrák Saalbach-on rendszeresen kásás, buckás pályán síelek, szóval ezek miatt sem értem a kettős mércét.
A pályarendszer hamar bejárható, de azért érdemes visszanézni korábbi pályákra, és új utakat keresni, van pár egész elérhető freeride rész is, meg pár olyan, ahova még nem mertem menni. A kékek nagy része kezdőknek is ideális, talán a Biela Put-i kék pálya (ahol egyébként a kezdő oktatás van) az egyetlen, ami extra zsúfolt, mert abba az irányba az egyetlen útvonal annak, aki az autójához megy.
A pirosak is jól síelhetők, elég szélesek a pályák, néha kicsit jeges, de nem vészes.
A feketék pedig szerintem amúgy inkább pirosak, de midnenhol van egy-egy szakasz, ami durvább (feltételezem, emiatt lett a teljes hossz inkáb fekete)
Hütték: étel - ital fronton jók (kapustnica leves KÖTELEZŐ a káposztás sztrapacskával együtt, a Demenovka nevű italuk nekem annyira nem jött be, ahogy a Kofola sem nekem való, viszont a csapolt Zlaty annál inkább!), az ebédidőben inkább elkerültem a helyeket, természetesen tömegek vannak, cserébe ilyenkor van egy óra nyugodtabb síelés, és később be lehet pótolni a hüttézést.
Nekem további plusz, hogy a középső állomáson már kb déltől megy a buli, de közben azért a pálya többi része családiasabb, csöndesebb szakaszokból áll.

Ami nekem a legnagyobb negatívum (ez akkor érint, ha pályaszálláson laksz), hogy egy darab bolt sincs a pályák körül, ahol bármi üdítőt, vagy snacket lehetne vásárolni, így teljesen az ottani hotelekre vagy utalva, ez persze megoldható, ha leautózol a hegyről, de akkor meg mi értelme a pályaszállás háromszoros felárának, ha úgyis le kell jönni?

Ami miatt viszont megéri lejönni, az a két nagy termálfürdő Liptószentmiklós környékén, a Besenova és a Tatralandia, mindkettőt ajánlom! A korábban említett ködös, viharosabb napokon akár a síbérlet árán is, mert ha valami miatt nem mész fel a pályára aznap, akkor a fürdőkben a síbérlet beváltható fürdős napijegyre.

Nem leszek az értékeléssel azért teljesen elfogult, megvannak a maga hibái, összességében nekem egy erős 7/10
Mil
822 élménybeszámolót írt
822
19 éve tag
2026.01.12. 12:33
Sajnálom, hogy ez történt veletek. De ezek azért egyedi és ritka esetek a legtöbb emberrel évtizedek alatt sem történik ilyesmi. Nem igazàn ország-specifikus a baleset.. Az Alpokban vannak a legdurvább balesetek, több tizen haltak meg Svájcban alpesi kocsmatüzben, Olaszorszàgban amikor egy vadászkép leszakitotta az ülöliftet, Ausztriában kigyulladt aż alagútban a hegyi vasút stb. Stb. Schumacher Chamonix-ben bénult łe egy jelöletlen pályaszéki sziklàn. Lavinák stb. Persze ez sem jelenti azt, hogy soha többé Svájc, Olaszorszàg, Ausztria, Franciaország - ott azért van több és súlyosabb baleset, mert több terep van és többen sielnek. Chopokra viaszatérve már eleven furcsa, hogy olyan helyen sieltetek, ahol mások is - oda freeride-olni kell menni :)
Előzmény: (Bandor 223847)
Bandor
1 élménybeszámolót írt
1
4 éve tag
2026.01.11. 18:24
Ma jöttünk haza, szerencsére megúsztuk egy vállficammal, fél nap breznói kórházzal, ahol nagyon profik voltak az orvosok. Mindkettőnket álló helyzetben kaszáltak el, a szlovákok úgy mennek, mint a vadbarmok. Komplett életveszélyben vagy, volt, hogy 5 centire ment el tőlem egy barom. Soha többé Szlovákia.
simonl
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2026.01.11. 17:11
Sziasztok,
Pénteken reggel fél 6kor indultunk Székesfehérvárról, Bp-n is volt egy beszálló az autóba.
Nagybátonynál tankolás; -20°C volt a hőmérséklet, Somoskőújfalunál léptük a határt.

Chopok-ra értünk 10óra előtt, az utak végig, tiszták jók voltak.
Jegyet elővételben vettük meg, egy főnek éves bérlete volt. Én 60év felett vagyok így az enyém 57euro volt.
Gyors öltözés, fél 11kor már a liften voltunk. Ebédig kb.13óráig a déli oldalt síeltük, napsütés, pályák pisit jegesek, hideg de szélcsendes idő volt.
A liftek, felvonók tx megálltak, miért nem tudjuk.
Ketten átmentek az északi oldalra, de egy idő után visszajöttek, mert az idő és a pályák ott rosszabbak voltak.
A napot a délin oldalon fejeztük be.
Alvás Sebeséren a Vila pod lesom-ban 43euro / fő reggelivel. Rendben volt.
Vacsora a közelben, árak jók.

Szombaton reggeli jután irány ismét Chopok. Parkolóban bőven volt szabad hely. 9órától csúszás. Én nem akartam átmenni a túloldalra, így csak a déli lenti részen síeltem 15fős kabinos, 4-s ülőlift és a tárcsásokat lehetett használni. Ára a jegynek 28euro.
Többen voltak, mint szombaton de kezelhető volt.
Túl oldal borzalom, tele Ön és közveszélyes téli sportolóval >>> ezt a többiek mondták.

15órakor finish, fél 4kor indulás haza, Breznon megálltunk a Tesco-nál, majd jöttünk tovább.
20ó40'-kor Fehérváron otthon, ismét.

Jó volt a kettő nap, remek idő, egész jó pályák, s Mindenki egészségben a nap végén.

Síelni jó!
Sporttársi üdvözlettel
SimonL
Csaba Pocsai
16 élménybeszámolót írt
16
9 éve tag
2026.01.10. 10:16
Megkéstem, de azért leírom. :)
Jan. 2-6. között síeltem Chopokon. Szezonbérletünk van és parkolni a Koliesko-n lévő VIP parkolóban szoktunk. Jellemzően egy órával a liftek indulása előtt érkezünk fel, kényelmes összekészülés, lecsúszás Biela Putra, egy lusta kávézás és indul a lift.
2-án (péntek) fél nyolckor három hely volt a VIP parkolóban, a pályákon és a lifteknél tolerálható tömeg és mivel visszamentünk az esti síelésre a pályák teljes feltúrása előtt abba is hagytuk.
Szombaton már valamivel többen voltak, ugyanígy délelőtti és esti síeléssel.
Vasárnapra számítottunk, hogy többen lesznek ezért már 7:10-re felmentünk Kolieskoba, de már nem volt parkolóhely.
Lementünk Lucky-ba ahol a VIP még szellős volt. Kényelmesen hüttéztünk, "Majd ha indul a lift visszamegyünk a kocsihoz, összekészülünk és mire ismét a lifthez érünk a nagy részét elhordja a lift" elgondolással. De a lift indulásakor akkora volt a tömeg ami miatt pihenőnap és esti síelés mellett döntöttünk. Az esti síelés viszont nagyon jó volt.
Hétfő és kedd a megszokott kezelhető sűrűségű volt.
A -17 -8 közötti hőmérséklet nagyon jót tett a hónak, imádtam.

A vasárnap reggel azért kiegészítendő azzal, hogy Luckynál van a legnagyobb pálya melletti parkoló, így legtöbben itt parkolnak. A síbuszoknak ez az első pálya melletti megállója, mivel azokon sem tudni ki-kinek a lábán áll, elég sokan le is szállnak. Ez a tömeg később szétszóródik a pályarendszeren. De miközben mentünk le Lucky után még kb. 3 km kocsisor araszolt felfelé, ennek a felső vége Biela Putnál szintén kb. 3 km lehetett, kialakult kb. 6 km dugó úgy, hogy mindenhol esélytelen volt parkolóhelyet találni. Ha kivártuk volna azt a becslésem szerint 45-50 percet az első liftezésig nem feltétlenül lett volna rossz sínap. (És mint tudjuk a rossz sínap is jó.)
Az hogy hétvégén mentünk kivételes eset volt és valószínűleg nem fog újra előfordulni. :)
20260102-190421.jpg
20260104-082737.jpg
Szecsi
548 élménybeszámolót írt
548
19 éve tag
2026.01.09. 22:19
Hétvége zsúfolt, holnapra -7C / -11C jósolnak némi széllel és enyhe havazással ( https://www.snow-forecast.com/resorts/Jasna-Chopok/6day/top szerint a hőérzet -16C / -23C között lesz ), a hét első felében esett némi hó.
bacskaigyorgy
2 élménybeszámolót írt
2
3 éve tag
2026.01.09. 18:49
Sziasztok!
Holnap mennénk 1 napra Chopok-ra. Milyenek a körülmények?
Nagy tömeg várható?
patirobi
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
2025.12.25. 11:06
Köszi, de már késő! :) Egyébként délelőtt jókat csúsztunk.
Előzmény: (Lalo85 223571)
Lalo85
17 élménybeszámolót írt
17
9 éve tag
2025.12.19. 08:02
Szia!

Tegnap délután jöttem haza Chopokról. Röviden és tömören: ne menj. Északon le van zárva a Pryehiba felett minden, délen csak a 34C és a 35 megy. Jeges, köves, rohadt buckás minden pálya, sajnos meleg van, és a nagy szél is zabálja a havat, éjszaka sem tudnak hóágyúzni.
Előzmény: (patirobi 223568)
patirobi
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
2025.12.18. 09:23
Kedves Sporttársak!
Tud valaki információt adni a pályák jelenlegi minőségéről?
Köszönöm!
Csaba Pocsai
16 élménybeszámolót írt
16
9 éve tag
2025.12.03. 15:59
Mindenképpen északi oldal. A déli pályák kevésbé kezeltek, buckásabbak.
A 13-as valóban igazi kezdő tanuló pálya minimális lejtéssel. Bemelegítő csúszásokra, illetve valamilyen mozdulat gyakorlására használom ma is, mert azért 40-50 km/h sebességet el lehet érni rajta.
A 10-esen van egy kicsit hosszabb letörés, aminek a vége ráadásul erősen jobbra fordul. Ehhez a szakaszhoz talán már túl kell lenni a hóekén és a kezdőket az első néhány lecsúszás itt bizonyára megizzasztja. Utána már nincsenek hosszabb letörések és jó kezdő pálya váltakozva könnyebb és kicsit nehezebb szakaszokkal.
Még nem nyílt meg az 5 és a 14. Az 5-ön rövidebb letörések vannak, jó kezdő pálya, ennek megfelelően viszonylag gyorsan buckásodik is. A 14 már "libalegelő".
Előzmény: (ballak 223418)
yecga
13 élménybeszámolót írt
13
7 éve tag
2025.12.01. 14:48
Chopok nem igazán a tök kezdőknek való, kevés ilyen pálya van. Ha mindenkép oda akartok menni, akkor meg talán a 13-as, vagy a kettővel ezelőtti kommentben feltöltött videómon látható 10-es.
Előzmény: (ballak 223418)
ballak
2 élménybeszámolót írt
2
6 éve tag
2025.12.01. 14:08
Melyek a legkönnyebb kék pályák, ahol tök kezdőknek érdemes gyakorolni?
yecga
13 élménybeszámolót írt
13
7 éve tag
2025.04.10. 22:21
Tegnapi videó a Brhliska pályáról, hátha érdekel valakit:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
adalbert
687 élménybeszámolót írt
687
19 éve tag
2025.04.10. 15:42
Hétvégére milyen reményekkel indulhat ide az ember? Van-e valakinek közelebbi infója, hogy melyik pályák fognak menni, s milyen körülmények várhatóak a hétvégére?
következőutolsó
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE