h i r d e t é s
Ausztria
Katschberg - Aineck
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
GRIZZLY Sport & Familien Resort - Utószezoni +1 éj akció
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Valmorel
5 élménybeszámolót írt
5
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Katschberg - Aineck
2026.02.24. 11:17
Február vége felé a közelben, Bad Kleinkirchheimben voltam egy hétvégét és mivel Katschberg nagyjából 50 perc autóútra volt, gondoltam, ide is elnézek, ha már a régióbérlet ide is érvényes volt.
Mivel csak egy napom volt itt, jól akartam megtervezni mindent, hogy a lehető legtöbb időt tölthessem a pályákon, ezért a P3-as parkolóban álltam meg és először a Tschanek oldalra mentem. A 3, 4, 5, 6, 7, 8as és a 9es piros pályák is nagyon jók voltak, ráadásul hétfő lévén néha teljesen egyedül voltam a pályákon délelőtt is. Mivel snowboardozom, ezért a távolabbi, 10es, 12es, 14es pályákat kihagytam, mert nem volt kedvem a tányéros meg csákányos felvonókhoz.
Dél körül mentem át az Aineck oldalra. Szerintem az A1es (vagy 27es) pálya az, amiért a emberiség a síelést feltalálta :)) Gyönyörű a kilátás, széles, mint egy los angelesi autópálya, jó hosszú is, vannak benne gyors és lassú szakaszok is, szóval mindent tud, amit én élvezek a síelésben.
A többi pálya ezen az oldalon szintén nagyon tetszett, túl sok emberrel itt sem találkoztam, szóval összességében soha rosszabb napot.
Még annyi, hogy a 11a, 21es, illetve a tschanek-i oldalon a 3as fekete pályák is szerintem abszolút bevállalhatók, egyáltalán nem nehezek, inkább mondanám őket pirosnak, úgyhogy, akit esetleg eltántorítana a fekete jelzés, az bátran menjen neki ezeknek is.
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE