h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
szebe
22 élménybeszámolót írt
22
10 éve tag
2026.02.27. 10:05
Úgy látom ők elengedték a szezont, hiába tűnnek megfelelőnek éjszaka a körülmények, nem lövik már a pályá(ka)t.

Gondolom megvannak ennek is a technika (anyagi) okai.
Előzmény: (TZoli 224414)
TZoli
1254 élménybeszámolót írt
1254
22 éve tag
2026.02.26. 21:51
A tavaszi idő vészesen elérte Eplényt. Hétfőn 11-re eléggé rotty volt a pálya, ezért túralécre váltottam. A 7-esen még mentek az oktatások. Itt felmentem, az 1-en le, majd vissza fel és a 7-en le. Gyönyörű napsütés, gyenge szél, végig rövid újjú pólóban.
Tegnap reggelre kifagyott és leratrakolt pályák. 11-ig elég jól lehetett síelni, max 6 fok. Aztán a felpuhult hó egyre fogósabb. Az árnyékos részek még jók voltak, de a napsütötte részen már kezdődött a combégetés. A tetőn erős szél. Sajnos a 7-es pályát elmosta az előző éjszakai eső. Viszont az egypályás jegyárak voltak érvényben.
A négyüléses kiszállója az erős napsütésben mindig problémás, leolvad róla a hó. Most a képen látható módon alá hűtő csövezték. Ennek eredményeképpen gyakorlatilag a kiszálló a műhó rétegig egy vastag glatt jég lett. Óvatosnak kellett lenni, de működött.
Holle Anyó hüttéje kitett magáért, különleges helyi specialitásokkal várja vendégeit. Ahogy néztem az élményt kell megfizetni (kép). Mert abból ebben a gyönyörű napsütéses tavaszi síelésben volt bőven.
Tavaszi képek
A 4-üléses kiszállója alá hűtő csövezve.
Holle Anyó vendégváró specialitásai
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE